Welkom nieuwe bestuursleden

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 13 december j.l. hebben wij afscheid genomen van onze penningmeester Hans de Bruin en onze secretaris Peter Damen. Wij willen hen bedanken voor hun betrokkenheid en tomeloze inzet voor de bond.

Via deze weg willen wij u ook kennis laten maken met onze nieuwe bestuursleden: Alvin van Loon (Penningmeester), Jan Scholte Albers (Scheidsgerecht) en Carmelita Reeberg (Secretaris). Wij heten hen van harte welkom bij de bond. Hieronder zullen zij zich kort aan u voorstellen.

Alvin van Loon – Penningmeester

“Mijn naam is Alvin van Loon, 27 jaar en woonachtig in Zwijndrecht (regio Rotterdam). Al van jongs af aan heb ik interesse in sport. Na diverse sporten te hebben beoefend, ben ik samen met mijn vader in aanraking gekomen met karate. Na circa 7 jaar heb ik helaas mijn lidmaatschap stop moeten zetten wegens blessures.

Ik ben blij dat ik mijn weg terug heb gevonden in de wereld van karate. Echter is het ditmaal op een ander niveau, namelijk als penningmeester. Gezien mijn carrière als financieel manager bij een internationaal expeditie bedrijf, genaamd Bring Cargo BV, deel ik graag mijn ervaringen binnen de bond en hoop ik een aanwinst te zijn voor de KBN.

Graag bedank ik Hans de Bruin voor zijn inzet, goede uitvoering van taken en zijn ondersteuning bij de overdracht van de werkzaamheden. Ik hoop dat ik kan evenaren wat hij voor de bond heeft betekend.”

Jan Scholte Albers – Scheidsgerecht

“Al jaren ben ik verbonden met de Karate-do Bond Nederland en de sport karate. Vanaf heden zal ik de bestuursfunctie scheidsgerecht op me gaan nemen.

Enkele gegevens:

  • Professie: vz College van Bestuur st. Talent Westerveld (primair onderwijs)
  • 5e dan Shotokan
  • KBN scheidsrechter sinds 1989
  • Internationaal scheidsrechter sinds 1992 (EK Den Bosch)
  • Secretaris NSC sinds 1999″

Carmelita Reeberg – Secretaris

“Ik typeer mezelf als een vrolijke, eerlijke, serieuze en zakelijke vrouw.

Ik probeer te doen wat ik toezeg en ik geloof in eigen kunnen en wat ik niet kan laat ik aan een ander over. Samen met mijn man run ik ons eigen security bedrijf.

Mijn man heeft jarenlang aan topsport karate gedaan en heeft daarmee vele prijzen gewonnen. Zodoende ben ik al jarenlang bekend met de sport karate en de KBN.”

 

Wij heten onze nieuwe bestuursleden van harte welkom!

 

Een hartelijke groet,

 

Herman van der Meulen, voorzitter.