• Karate-Gi “HEIAN”

  Reguliere prijs 24,99 incl.BTW42,99 incl.BTW
  Met het HEIAN karatepak voldoet Hayashi aan alle eisen van nieuwkomers in de karatewereld. Het pak heeft, net als de koplopers van de hoge klassementen, de typische kimono-snit. Door de split aan de onderkant van de jas glijdt het pak losjes over de heupen, zonder bewegingsbeperking.
 • Karate vuist beschermer “TSUKI” voor training

  Reguliere prijs 19,95 incl.BTW
  De "TSUKI" vuist beschermers geven je handen de perfecte bescherming tijdens de training. Door middel van elastieken wordt de beschermer tegen de vingers aan gehouden. De "TSUKI" beschermers hebben geen duim.
 • Karate scheen- en voetbeschermer voor training

  Reguliere prijs 29,99 incl.BTW
  Deze beschermers van Hayashi geven de schenen en voeten de juiste bescherming. De scheen- en voetbeschermers zitten aan elkaar vast, maar kunnen ook los gedragen worden.
 • De "TSUKI" vuist beschermers geven je handen de perfecte bescherming tijdens de training of wedstrijd. Door middel van elastieken wordt de beschermer tegen de vingers aan gehouden. De "TSUKI" beschermers hebben geen duim en zijn WKF approved.
 • Backpack-Sporttas combinatie “WKF”

  Reguliere prijs 56,99 incl.BTW
  De Hayashi Rugtas "WKF" is een veelzijdige sporttas. Het duurzame materiaal is vochtbestendig en ontworpen met sportieve Hayashi- en WKF-prints. De tas heeft een groot hoofdvak en twee zijvakken. Alle vakken zijn veilig af te sluiten met een sterke rits.
 • Karate scheen- en voetbeschermer (WKF approved)

  Reguliere prijs 42,99 incl.BTW
  Deze beschermers van Hayashi geven de schenen en voeten de juiste bescherming. De scheen- en voetbeschermers zitten aan elkaar vast, maar kunnen ook los gedragen worden. WKF approved.
 • Karate-Gi “TENNO” (WKF approved)

  Reguliere prijs 114,99 incl.BTW134,99 incl.BTW
  Het "TENNO" karatepak van Hayashi is een prachtig karatepak. Het geselecteerde katoen van de Gi's is 12 gram zwaar en de structuurdichtheid zorgt voor een optimale vochtopname. Het karatepak past zich perfect aan uw lichaamsbewegingen aan. Hij voldoet aan de voorschriften van de WKF en is geborduurd met het WKF-label op de revers van de jas.
 • Body protector (WKF approved)

  Reguliere prijs 74,90 incl.BTW
  Een bodyprotector van Hayashi beschermt het bovenlichaam. Het is een witte beschermer die makkelijk onder het karatepak gedragen kan worden. WKF approved
 • Karate-Gi “Premium Kumite” (WKF approved)

  Reguliere prijs 119,99 incl.BTW129,99 incl.BTW
  Met het karatepak PREMIUM KUMITE krijg je een wedstrijd karatepak van de superklasse. Het is extreem licht en resistent door de unieke honingraatstructuur, maatvast en toch elastisch. Het Premium Kumite karatepak is WKF approved.
 • Hoodie „WKF Shade“ – incl. bedrukking

  Reguliere prijs 56,99 incl.BTW
  De "WKF Shade" hoodie van Hayashi is een functionele witte trui gemaakt van slijtvast polyester. De hoodie heeft vochtregulerende eigenschappen en een goede thermoregulatie. Naast het WKF logo en de unieke Hayashi print staat ook het KBN logo op het shirt. Op de rug is de tekst "Nederland" geschreven in het karakteristieke Hayashi lettertype.
 • T-Shirt „WKF Shade“ – incl. bedrukking

  Reguliere prijs 36,99 incl.BTW
  Het "WKF Shade" T-shirt van Hayashi is een prachtig wit T-shirt dat luchtig over de schouders valt. Het is gemaakt van ademende stof waardoor vocht en warmte onmiddelijk wordt afgegeven aan de buitenlucht. Naast het WKF logo en de unieke Hayashi print staat ook het KBN logo op het shirt. Op de rug is de tekst "Nederland" geschreven in het karakteristieke Hayashi lettertype.
 • Short „WKF Shade“ – incl. bedrukking

  Reguliere prijs 33,49 incl.BTW
  De "WKF Shade" short van Hayashi is een prachtige korte broek waarin je maximale bewegingsvrijheid hebt. Naast het WKF logo en de unieke Hayashi print staat ook het KBN logo op de broek.
Ga naar de bovenkant