• T-Shirt „WKF Shade“ – incl. bedrukking

  Reguliere prijs 36,99 incl.BTW
  Het "WKF Shade" T-shirt van Hayashi is een prachtig wit T-shirt dat luchtig over de schouders valt. Het is gemaakt van ademende stof waardoor vocht en warmte onmiddelijk wordt afgegeven aan de buitenlucht. Naast het WKF logo en de unieke Hayashi print staat ook het KBN logo op het shirt. Op de rug is de tekst "Nederland" geschreven in het karakteristieke Hayashi lettertype.
 • Short „WKF Shade“ – incl. bedrukking

  Reguliere prijs 33,49 incl.BTW
  De "WKF Shade" short van Hayashi is een prachtige korte broek waarin je maximale bewegingsvrijheid hebt. Naast het WKF logo en de unieke Hayashi print staat ook het KBN logo op de broek.
 • Karate-Gi Set Air Deluxe Competition (WKF Approved)

  Reguliere prijs 239,99 incl.BTW244,39 incl.BTW
  Deze Karate Gi Set bestaat uit drie onderdelen. Met deze set ben je helemaal klaar voor de nieuwe WKF wedstrijdregels vanaf januari 2023. Naast de comfortabele broek bevat deze set twee jasjes met de Hayashi borduring op de schouders. Het ene jasje heeft de blauwe borduring, en de ander de rode. Hiermee ben je helemaal klaar voor de WK, Premier Leagues, Series A en Youth Leagues!
 • Karate-Gi “Premium Kumite” (WKF approved)

  Reguliere prijs 129,99 incl.BTW144,99 incl.BTW
  Met het karatepak PREMIUM KUMITE krijg je een wedstrijd karatepak van de superklasse. Het is extreem licht en resistent door de unieke honingraatstructuur, maatvast en toch elastisch. Het Premium Kumite karatepak is WKF approved.
 • Karate-Gi “KUMITE” (WKF approved)

  Reguliere prijs 61,15 incl.BTW84,65 incl.BTW
  Het Hayashi karatepak "KUMITE" is een WKF approved karatepak dat licht aanvoelt. De stof neemt het vocht uit de huid op en geeft dit snel af aan de omgeving. De functionele materiaalmix maakt het karatepak gemakkelijk schoon te maken en laat het in een mum van tijd drogen. De klassieke snit en de pasvorm beloven een uniek draagcomfort. Door het lage gewicht van het karatepak "Kumite" zijn bewegingen en technieken vloeiend uit te voeren.
 • Karate-Gi “HEIAN”

  Reguliere prijs 25,99 incl.BTW42,99 incl.BTW
  Met het HEIAN karatepak voldoet Hayashi aan alle eisen van nieuwkomers in de karatewereld. Het pak heeft, net als de koplopers van de hoge klassementen, de typische kimono-snit. Door de split aan de onderkant van de jas glijdt het pak losjes over de heupen, zonder bewegingsbeperking.
 • Karate-Gi “Champion Flexz” (WKF approved)

  Reguliere prijs 144,99 incl.BTW159,99 incl.BTW
  Het Champion Flexz karatepak van Hayashi is een uniek pak. Met zijn uitstekende pasvorm en innovatieve polyester en Flexz elastane stof heeft Hayashi een topproduct voor alle karateka's. Terwijl de buitenkant glad aanvoelt en een licht glanzende glans heeft, is de binnenkant zacht als fleece en heeft een bijzondere structuur. Dit pak is WKF approved.
 • Karate vuist beschermer “TSUKI” voor training

  Reguliere prijs 19,99 incl.BTW
  De "TSUKI" vuist beschermers geven je handen de perfecte bescherming tijdens de training. Door middel van elastieken wordt de beschermer tegen de vingers aan gehouden. De "TSUKI" beschermers hebben geen duim.
 • De "TSUKI" vuist beschermers geven je handen de perfecte bescherming tijdens de training of wedstrijd. Door middel van elastieken wordt de beschermer tegen de vingers aan gehouden. De "TSUKI" beschermers hebben geen duim en zijn WKF approved.
 • Karate scheen- en voetbeschermer voor training

  Reguliere prijs 34,99 incl.BTW
  Deze beschermers van Hayashi geven de schenen en voeten de juiste bescherming. De scheen- en voetbeschermers zitten aan elkaar vast, maar kunnen ook los gedragen worden.
 • Karate scheen- en voetbeschermer (WKF approved)

  Reguliere prijs 49,99 incl.BTW
  Deze beschermers van Hayashi geven de schenen en voeten de juiste bescherming. De scheen- en voetbeschermers zitten aan elkaar vast, maar kunnen ook los gedragen worden. WKF approved.
 • Deze Karate Gi Set bestaat uit drie onderdelen. Met deze set ben je helemaal klaar voor de nieuwe WKF wedstrijdregels vanaf januari 2023. Naast de comfortabele broek bevat deze set twee jasjes met de Hayashi borduring op de schouders. Het ene jasje heeft de blauwe borduring, en de ander de rode. Hiermee ben je helemaal klaar voor de WK, Premier Leagues, Series A en Youth Leagues!
Ga naar de bovenkant