Start Opleiding Dojo Assistent KBN 2015

Afgelopen zaterdag 18 april is een nieuwe Dojo Assistent (DJA2) opleiding van start gegaan! Een grote groep van bijna dertig enthousiaste cursisten stonden klaar om samen te zweten, samen te lachen en vooral samen te leren. Een groep met veel variatie in leeftijd, achtergrond, ervaring en karatestijlen die met elkaar hun eigen specifieke doelen nastreven.
In de ochtend hebben de cursisten kennis gemaakt met elkaar en uitleg gekregen over de nieuwe opleidings structuur en opdrachten. In de middag stond praktijkles op het programma van Sensei hans van Galen en Bart Harkema, beide heren hadden uitdagende opdrachten voorbereid om de cursisten met elkaar aan het werk te zetten. uitwisseling van ervaring en inspiratie, enthousiasme en veel humor werd deze middag tot een succes gebracht! Succes en plezier gewenst aan de nieuwe cursisten van de Dojo Assistent opleiding!
Maar het echte feest moest nog beginnen. Aan het einde van de middag vond de diploma uitreiking plaats van de Assistent Leraar (AL3) opleiding. Het was tevens de laatste KBN opleiding die nog moest worden omgezet naar de nieuwe kwalificatie structuur. Dubbel feest dus. Volgens de traditie van Sensei Tom Wessels (Sensei van Sensei Hans van Galen) is er geproost met een glas sake. De zeer gewaardeerde Shihan Kallenbach was aanwezig en sprak zijn trots en respect uit over Sensei Wessels.
Trots waren een aantal docenten aanwezig om iedereen te feliciteren ( Ries van Toorn, Nena van Toorn, Timothy Petersen).
Naast de diploma’s zijn ook deelcertificaten uitgereikt aan de cursisten die al een flink aantal opdrachten afgerond hebben. De verwachting is dat we binnenkort aan deze cursisten het felbegeerde diploma mogen overhandigen!
Gefeliciteerd aan alle geslaagden van de Assistent Leraar opleiding, Daniela Bondor, Erik Stok, Hanneke Timmers, Henk Luijsterburg, Lindsey Weerdenburg, Michiel Commandeur, Niek Hermsen, Steven Volkers en Bob Gerrissen.
Diploma uitreiking alk 2014
De KBN opleiding Coördinatoren,
Bart Harkema en Hans van Galen