LDO zoekt vrijwilligers

Op 14 en 15 februari is het weer zover. Topsportcentrum Almere staat dan weer in het teken van de Lotto Dutch Open. Een groot evenement met honderden deelnemers uit veel landen. Vorig jaar waren er ongeveer 750 deelnemers uit ruim 50 landen.

Een dergelijk groot toernooi vraagt veel voorbereidingen en dat kunnen we niet doen zonder de belangrijke hulp en inzet van enthousiaste vrijwilligers. En daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Een oproep voor een speaker was er al, maar voor diverse activiteiten in het weekend van vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 februari hebben wij een groot aantal vrijwilligers nodig.

Jouw hulp is hard nodig!
Wij doen daarom graag een beroep op jullie. Wilt jullie meehelpen met diverse activiteiten? De ervaring leert dat het altijd een gezellig en saamhorig weekend is met alle vrijwilligers. Als dank mag je het hele weekend genieten van mooie karatewedstrijden. Voor lunch en avondeten wordt gezorgd.

Wat is er te doen
– Autorijden in shuttlebusjes (18+ en in bezit van rijbewijs)
– Registratie en weging
– Security (18+)
– Meeschrijven aan de jurytafel (bij voorkeur D-scheidsrechters)
– Catering voor vrijwilligers/scheidsrechters op de vloer
– Sporters/coaches oproepen en begeleiden van de wedstrijdvloer
naar de warming up en v.v.
– diverse ‘vliegende keep’-werkzaamheden

De vrijwilligers dienen liefst 16+ te zijn. Voor catering op de vloer mag 14+ als er zelfstandig gewerkt kan worden.

Laat het ons weten
Graag horen wij liefst zo spoedig mogelijk of je wilt helpen. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar Ronald Meijer, woc@kbn.nl , met als onderwerp vrijwilligers LDO2015.

Vermeld hierbij
• Naam van de vrijwilliger
• Leeftijd
• E-mailadres
• Pasfoto met naam!

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Ronald Meijer, e-mail: woc@kbn.nl, met als onderwerp vrijwilligers LDO2015.

Hartelijk dank voor je hulp. Samen maken we er een succesvol toernooi van.