Project omschrijving

Aanmelden

Om aan te melden kun je het aanmeldingsformulier danexamens downloaden en ingevuld met alle gevraagde gegevens mailen naar info@kbn.nl.

Op deze pagina staat meer informatie over het aanmelden voor het KBN danexamen.

Vul bij aanmelding altijd duidelijk in voor welke stijl en evt. bijbehorend platform je examen gaat doen! Geef hierbij ook aan voor welke dangraad je examen gaat doen.

Download hier je aanmeldingsformulier en vergeet bij aanmelding niet de gevraagde kopieën van je KBN-paspoort (personalia en graduaties) mee te sturen!

Eerstvolgende KBN danexamens

We zijn als KBN genoodzaakt door de huidige overheidsmaatregelen en op aangeven van meerdere stijlplatformen de Danexamens van december 2020 uit te stellen tot mei 2021. Er kan in de huidige situatie niet optimaal worden getraind op de examenonderdelen waar contact noodzakelijk is. Bovendien kan het examen niet volgens het programma voldoende afgewerkt worden met de huidige regels. We hopen hiermee recht te doen aan iedereen die straks een volwaardig Danexamen wil gaan afleggen. 

Uiteraard blijven de reeds ontvangen inschrijvingen staan tot het eerstvolgende KBN danexamen in mei 2021. Het eerstvolgende KBN danexamen zal plaatsvinden op 15 en 16 mei 2021 in Sporthal de Sypel te Harderwijk. Een definitieve planning voor de danexamens volgt te zijner tijd. 

Aanmelden Dan examens

Meer informatie of vragen?

Neem direct contact op