Project omschrijving

Aanmelden

Om aan te melden kun je het aanmeldingsformulier danexamens downloaden en ingevuld met alle gevraagde gegevens mailen naar info@kbn.nl.

Op deze pagina staat meer informatie over het aanmelden voor het KBN danexamen.

Vul bij aanmelding altijd duidelijk in voor welke stijl en evt. bijbehorend platform je examen gaat doen! Geef hierbij ook aan voor welke dangraad je examen gaat doen.

Download hier je aanmeldingsformulier en vergeet bij aanmelding niet de gevraagde kopie├źn van je KBN-paspoort (personalia en graduaties) mee te sturen!

Eerstvolgende KBN danexamens

Het bestuur van de Karate-do Bond Nederland heeft besloten om de KBN danexamens van mei 2021 uit te stellen tot nader order.

De belangrijkste reden voor deze beslissing is dat er met de huidige verlengde lockdown nog teveel beperkingen zijn voor het organiseren van een veilig, verantwoord en volledig KBN danexamen voor alle KBN platformen. Daarnaast willen we alle examenkandidaten de kans geven om op een verantwoorde manier te kunnen trainen voor alle onderdelen van het KBN danexamen.

De intentie is om zo spoedig mogelijk een nieuwe datum te prikken voor de KBN danexamens. Dit houdt in dat de KBN na de lockdown een nieuwe datum gaat plannen. Het is niet de bedoeling om te wachten tot de danexamens in december. Deze nieuwe datum moet examenkandidaten ongeveer twee tot drie maanden ruimte geven om te trainen voor het danexamen met een partner. De KBN adviseert examenkandidaten om de examen onderdelen zonder partner ook tijdens de huidige lockdown te (blijven) trainen.

Aanmelden Dan examens

Meer informatie of vragen?

Neem direct contact op