Karate weekend

logo karate weekend 2021Op 9 en 10 januari 2021 staat het eerste Nationale KBN Karate weekend gepland. Dit Karate weekend komt in de plaats van de jaarlijkse “JeugdKarateDag” en de KBN “Dag van het Karate”.

De organisatie wil er samen met de verschillende groeperingen binnen de KBN, er het karatespektakel van het jaar van maken.

Twee afwisselende dagen georganiseerd voor KBN (jeugd)karateka’s, sportscholen en verenigingen, scheidsrechters, coaches, topsporters en bestuurders en alle anderen die de KBN een warm hart toe dragen. Het is de bedoeling om tijdens dit weekend alle geledingen binnen de KBN te laten deelnemen.

Hoofddoel van dit weekend zal zijn; “Verbinden”.
Iedereen binnen de KBN moet plezier in de karatesport beleven. Ongehinderd door leeftijd, lichamelijke gesteldheid of sociale positie. 

Dit zou van zelfsprekend moeten zijn. Daarom wil de KBN via een aantal pijlers de volgende onderwerpen tijdens het Nationale KBN Karate weekend aan de orde stellen.

 1. Inclusief sporten en bewegen.
 2. Versterken van aangesloten sportscholen en verenigingen.
 3. Promotie en deelname aan wedstrijdsport.
 4. Versterken en uitbreiden van het vrijwilligers korps.
 5. Bevorderen van samenwerking tussen sportscholen en verenigingen en (stijl)platformen.

Tevens willen we het Karateweekend weer een positieve impuls laten zijn voor de karatesport na alle beperkende maatregelen door de coronacrisis.

Programma

Zaterdag 9 januari: trainingen voor jeugd t/m 15 jaar

Zondag 10 januari: trainingen voor 16 jaar en ouder

Activiteiten

Op dit moment is de organisatie druk bezig met het samenstellen van een geweldig programma waarop we op beide dagen veel plezier in de karatesport kunnen beleven. Een aantal onderwerpen waar op dit moment aan gewerkt wordt:

I-karate, Kata en Kumite trainingen, Workshops voor sportschoolhouders, Krachttraining,  Sportvoeding, Zelfverdediging, Kobudo trainingen (Bo, Sai ,Tonfa etc.), Ninja parcours voor de jeugd en een programma voor meegereisde ouders

 

Locatie

Sportcomplex “De Sypel”,

Parkweg 3, 3842 AD

Harderwijk

Ruime en gratis parkeergelegenheid.

 

Contactgegevens organisatie

E-mail: kbnweekend@kbn.nl ,   

Telefoon:0341-432682

Blijf ook op de hoogte via Facebook en Instagram

 

Sponsoren

Dit weekend is alleen mogelijk met behulp van sponsoren. Wij willen onderstaande sponsoren hartelijk danken voor de bijdrage waarmee we van dit weekend een succes kunnen maken.

logo's Sponsoren karate weekend 2021

 • Hoofdsponsor HAYASHI
 • DAPCO borduren en bedrukken
 • STEENGOED voor buiten
 • SUKSES Reklame en visuele communicatie
 • LBM Liftentechniek B.V.
 • KEYFEATURE media producties