Inschrijven Dag van het Karate

Inschrijving Dag van het Karate

Gebruik dit formulier om u van te voren in te schrijven voor de Dag van het Karate op 14 oktober 2018. U dient minimaal 15 jaar te zijn. Let op: voor twee clinics (G-Karate en Blessurepreventie) dient vooraf ingeschreven te worden. De overige clinics zijn vrij toegankelijk. Heeft u interesse voor de G-karate of Blessurepreventie clinic? Schrijf u dan in voor één van de tijdslots. Heeft u geen interesse voor deze twee clinics, vult u hier niks in.
  • Vul hier uw KBN lidmaatschapsnummer in. Deze kunt u voorin uw karatepaspoort vinden. Bent u nog geen lid van de KBN maar wilt u wel meedoen met de Dag van het Karate? Vul dan "geen lid" in.
    Fysiotherapeut Jordi van Zelst zal samen met sporter Roos Kölker een interactieve clinic geven over onder andere overbelasting. Heb je interesse in deze clinic, schrijf je dan nu in voor één van de tijdslots, vol = vol! Wil je niet deelnemen aan deze clinics, vul dan niks in.
    Eric Bortels komt speciaal uit België om een voorlichting te geven over het G-Karate. Na een korte introductie over de betekenis van G-karate zal Eric een korte training geven voor personen die niet in de rolstoel zitten, met zijn unieke methodiek. Daarna volgt er een les in hoe je training geeft aan personen in een rolstoel. Heb je interesse in deze clinic, schrijf je dan nu in voor één van de tijdslots, vol = vol! Wil je niet deelnemen aan deze clinics, vul dan niks in.