Laden Evenementen
Pesten is van alle tijden. Echter, een relatief nieuwe manier van pesten is het digitaal pesten. Met alle sociale media die tegenwoordig bestaat, de anonimiteit die de online wereld biedt en op sommige momenten het gebrek aan toezicht, is de online wereld een plek waar pesten steeds vaker voorkomt.
Pesten betreft alle vormen van intimiderend gedrag met een structureel/herhalend karakter. Daarbij proberen één of meerdere personen een ander fysiek, verbaal of psychologisch schade toe te brengen, waarbij de andere persoon zich niet kan verdedigen tegen dit gedrag.
Om licht te schijnen op dit belangrijke thema organiseert Centrum Veilige Sport Nederland een webinar ‘Online Pesten’ in de Week tegen pesten (27 sept – 1 okt). Tijdens deze webinar zal Simone Belt van Helpwanted.nl uitleg geven over online seksuele intimidatie, welke impact dit heeft en hoe een slachtoffer het beste geholpen kan worden. Erik van Haaren, thema-expert op het gebied van pesten bij Centrum Veilige Sport Nederland, zal het onderwerp belichten vanuit de sport. Hierbij zal worden ingegaan op het herkennen en erkennen van online pestgedrag en worden handvaten geboden voor trainers en kader.
Deze webinar zal plaatsvinden op: Dinsdag 28 september van 14.00-16.00 uur.
Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link.
Uiterlijk vrijdag 24 september 2021 ontvangt u een link, waarmee u op 28 september 2021 bij de presentatie kunt inloggen. De webinar zal worden opgenomen en zal na afloop online geplaatst worden. Door aanwezig te zijn geeft u automatisch toestemming voor verspreiding van deze opname.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant