Laden Evenementen

Op donderdag 4 maart van 16.00 tot 17.30 uur organiseert de Karate-do Bond Nederland, samen met NOC*NSF en 23 partners uit de zorg-, welzijn-, onderwijs-, en sport- en beweegsector een verkiezingsdebat vanuit Nieuwspoort over ‘preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen’. Bent u een bestuurder, vrijwilliger, sporter of wilt u dit gewoon op de voet volgen? Meld u dan aan!

Meld u hier aan!

Tijdens de live uitzending gaan kandidaat-Kamerleden die meedoen aan de landelijke verkiezingen op 17 maart hun visie voor de komende vier jaar toe lichten. Welke kandidaat-Kamerlid wil de komende regeerperiode ├ęcht werk gaan maken van preventie en een gezonde leefstijl? Wie heeft het allesomvattende plan om Nederland weerbaarder en gezonder te maken?

“Als je weerbaarder wil zijn in een tijd als deze, is het van belang om over een gezonde geest en lichaam te beschikken. Sporten is daarom essentieel!”

Eddy Marques, voorzitter KBN

Dit gebeurt allemaal onder de bezielende leiding van Martijn de Greve. De kandidaat-Kamerleden krijgen de kans om hun visie op de volgende punten te vertellen:

  • Wat is de manier voor een krachtig Nederland na de coronacrisis?
  • Hoe wordt de lokale samenwerking op het gebied van gezondheid, preventie en sociale cohesie versterkt?
  • Welke rol hebben de sport- en beweegaanbieders om Nederland gezonder en vitaler te maken?
  • Hoe hoog staat preventie op de agenda en de bijbehorende rol van werkgevers en zorgverzekeraars?

Meer informatie over het debat is te vinden op onze website.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant