Laden Evenementen
In het weekend van 2 & 3 november wordt het Topsportcentrum Almere omgetoverd tot een prachtige karate arena met diverse activiteiten:
🔸 Dutch Open for Youth – internationale karatewedstrijd voor karate kids van 5 t/m 20 jaar
🔸 Dutch Open Para Karate – internationale Para Karate wedstrijd voor alle leeftijden
🔸 Trainingskamp – train met drie Olympisch medaille winnaars! Een fantastische kans voor alle karateka’s

De KBN organiseert een fantastisch trainingskamp voor alle KBN-leden! Drie Olympisch medaille winnaars komen naar Nederland om seminars te geven aan onze karateka’s. Doe jij ook mee?

Dutch Open
Trainingskamp
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Trainers

Anzhelika Terliuga

Zij is een Oekraïense karateka in de kumite -55kg categorie. Anzhelika heeft de afgelopen jaren fantastische resultaten behaald. Ze is de huidige nummer 1 op de ranking in haar categorie en won goud bij de World Games 2022 in Birmingham. Bij de Olympische Spelen van 2020 in Tokio won ze de zilveren medaille.

Stanislav Horuna

Hij is een Oekraïense karateka die heeft deelgenomen in de-75kg categorie en kumite teams. Stanislav won bij de Olympische Spelen van 2020 in Tokio de bronzen medaille. Daarnaast won hij medailles bij de World & European Games, en was Europees Kampioen in 2021.

Sandra Sanchez & Jesus del Moral

Zij is een Spaanse karateka in de kata categorie, en won de gouden medaille bij de 2020 Olympische Spelen in Tokio. Daarnaast won ze twee keer goud bij de Wereldkampioenschappen en won ze maar liefst 7 keer achter elkaar goud bij de Europese Kampioenschappen. Ook won ze 35 (!) achtereenvolgende medailles in de Karate1 Premier League. Ze wordt getraind door haar partner Jesus del Moral.

Trainingen

De trainingen vinden plaats in het Topsportcentrum Almere, gedurende de Dutch Open for Youth & Dutch Open Para-Karate. Het voorlopige programma:

Vrijdag 1 november:
– 16:00h – 17:00h: Seminar Sandra Sanchez & Jesus del Moral
– 17:15h – 18:15h: Seminar Anzhelika Terliuga
– 18:30h – 19:30h: Seminar Stanislav Horuna
Zaterdag 2 november:
– 09:00h – 10:00h: Seminar Sandra Sanchez & Jesus del Moral
– 10:15h – 11:15h: Seminar Anzhelika Terliuga
– 11:30h – 12:30h: Seminar Stanislav Horuna

Inschrijven kan via onderstaand formulier of via Sportdata. De kosten bedragen €25,- per seminar. Na afloop van elke seminar is er ruimte voor een foto- en handtekeningensessie. Bekijk hier de convocatie.

KBN Trainingskamp november 2024

De KBN organiseert in november 2024 een prachtig trainingskamp voor haar leden. Via dit formulier kun je je inschrijven voor deze trainingen.

  • Vul hier jouw KBN-lidnummer in. Deze is onder andere te vinden voor in het KBN-karatepaspoort.
  • De leeftijd kan worden gebruikt om een indeling te maken voor de clinic.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant