Laden Evenementen

Na het succes van vorige maand komt er een vervolg op de “Training met de KBN Bondscoach”! Wij bieden alle karateka’s wederom een unieke kans om een training te krijgen van de KBN kata bondscoach Almir Skrijelj! Op zondag 21 maart en zondag 28 maart geeft Almir een gratis online karate training geschikt voor alle niveaus.

De kata bondscoach maakt graag de tijd voor onze karateka’s zodat wij als KBN middels sport de gezondheid, zelfmotivatie en fysieke conditie in relatie tot Karate gaan bevorderen in deze periode. Daarnaast wil de Bondscoach jullie graag extra motiveren om te blijven trainen en jezelf gezond en fit te houden gedurende de huidige situatie m.b.t. lock-down maar ook met het oog op het herstart van de reguliere trainingen in de dojo’s over heel Nederland.

  • Datum: Zondag 21 en 28 maart 2021
  • Tijd: 12:00u – 12:40u
De training van de Bondscoach
start over
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Inschrijven

Schrijf je in voor de training via onderstaand formulier. Let op! Er kunnen maximaal 50 karateka’s per training deelnemen dus schrijf je snel in, vol = vol! Je inschrijving is pas definitief na een bevestiging vanuit de KBN. In deze bevestiging ontvang je ook de directe link naar de online training.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant