Laden Evenementen

Helaas hebben we met pijn in ons martiale hart moeten besluiten om het seminar te verzetten in verband met de geldende corona maatregelen. Zodra een nieuwe datum bekend is, zal deze uiteraard hier worden gepubliceerd.


Modern Traditioneel in Martial Arts

Een seminar van Sydney neemt je mee op een veelzijdige reis. Een ‘echt gevecht’ kan op afstand beginnen, dichtbij komen, naar de grond worden gebracht en op de grond beslist worden. Veel Martials Artists hebben zich gericht op één aspect hiervan. Sydney op alle vier. In zijn seminars komen niet alleen deze dimensies naar voren maar ook de onderliggende principes! Hoe kunnen we met lichaam, adem en geest omgaan op een manier die zowel effectief, efficiënt als gezond is.

Bewegingskwaliteiten, biomechanica en de rol van de ademhaling zijn slechts enkele aspecten waarmee hij je probeert te helpen om meer uit jezelf en jouw stijl te halen. Na een seminar van Sydney ga je huiswaarts met vele inzichten en metaforen die je helpen om de stof zelf verder te ontdekken. Een seminar voor iedereen die verdieping zoekt, niet vies is van hard werken en ook een stukje humor weet te waarderen.

DETAILS:
Datum: 21 februari 2021
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Plaats: Tiel of Geldermalsen (wordt nog bekend gemaakt) (of via ZOOM voor de liefhebbers)
Kosten: € 50,00
Inschrijven: stuur een mail naar leenvanochten@hotmail.com of stuur een PB *
Maximaal aantal deelnemers: 27 **

* Je inschrijving is pas definitief na betaling!!
** tenzij de regels omtrent maximaal 30 mensen weer versoepeld worden.

Over Sydney Leijenhorst
Sydney Leijenhorst is een graag geziene lesgever in binnen- en buitenland met zijn ruim 40 jaar aan lesgeefervaring. Hij heeft een veelzijdige vechtsport achtergrond met een 6e dan karate, een 1e dan judo, een 1e dan pancrase (MMA) en een 2e dan shaolin kempo. In verschillende systemen heeft hij wedstrijden gedraaid zoals judo, all-style, semi-contact, shobu sanbon, kata en iri kumi. Hij is geboeid in raakvlak tussen Oost & West, Oud & Nieuw, Lichaam & Geest en andere polariteiten. Deze veelzijdige achtergrond integreert hij in een veelzijdige presentatie van karate.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant