Laden Evenementen

Beste Vechtsporter,

In 2020 organiseerden we een seminar met Paul en Michelle Enfield. We hebben het toen moeten annuleren vanwege de pandemie. We zijn nu blij om te kunnen zeggen dat ze in mei 2024 naar Nederland komen. Dit zal zijn op 24, 25 en 26 mei.

Dit seminar is interessant voor vechtsporters van alle stijlen en achtergronden. Paul & Michelle hebben een basis in Goju Ryu, ook wel ‘de originele MMA’ genoemd, maar richten zich op principes gebaseerd karate. Het curriculum zal verschillende op principes gebaseerde oefeningen omvatten, waaronder trapping, bridging, werken met structuur en frames, balansverstoringen, takedowns en meer.

Uiteraard kunnen wij ook de vroege vogels iets bieden!

Prijzen

Het inschrijfgeld voor het seminar bedraagt ​​75 euro voor vrijdag en 100 euro per dag voor zaterdag en zondag. Dus dat is 275 voor het hele weekend. Boek je echter het gehele weekend, dan is dit 175 euro. Na 1 april stijgen de prijzen als volgt: vrijdag 100 euro en zaterdag en zondag 125 euro per dag. En als je alles boekt, 250 euro.

Tijden en onderwerpen

Vrijdag 18:30-20:30 Okinawa Karate flowoefening.
Zaterdag 10:00-12:30 Connectorboren (trapping/bridging)
13:30-16:00 Kakie (Okinawaanse pushing hands/gevoeligheidsoefening)
Zondag 10:00-12:30 Verwoestende low kicks van Okinawa Karate. Foottraps en takedowns.
13:30 –15:30 Samenvatting van het weekend.

Overnachting(en) nodig? Details moeten we nog uitwerken maar we zijn aan het onderzoeken of je tegen een kleine fee zeer in een dojo in de buurt kunt overnachten. Dat is allemaal minimalistisch maar daar is de fee dan ook naar. Dit wordt direct met de deelnemende dojo verrekend.

Heb nog je vragen, stel ze gerust! Doe je mee? Schrijf je in! Dat kan middels ons standaard inschrijfformulier. Inschrijving is in principe voor het hele weekend (wie wil dat nou niet 🙂). Mocht je toch een deel willen volgen, zet dat dan bij de opmerkingen.

Over de lesgevers

Paul Enfield (8e dan) begon in 1979 vechtsporten te studeren in Oxford, Engeland. Hij behaalde zijn Shodan in 1984 en reisde kort daarna naar Okinawa, de geboorteplaats van karate, om fulltime karate te studeren. Hij bleef drie jaar in Okinawa en Japan en werd uchi-deshi (inwonende student) onder Higaonna Morio Hanshi. Terwijl hij in Azië was, reisde hij naar Korea, Taiwan en China om zijn onderzoek naar de vechtsporten voort te zetten. In 1987 nam hij deel aan de allereerste officiële (IOGKF) onderzoeksreis naar de oorsprong van karate naar Fuzhou, China, en de Fuzhou Wushu Association. In 1988 kwam hij naar de Verenigde Staten waar hij sindsdien karate heeft onderwezen. In 1992 richtte hij het Goju Karate Center op in Carlsbad, CA. Hoewel Okinawa Goju-ryu karate Paul’s belangrijkste studiegebied is, heeft hij ook Tai Chi Chuan, Lau Gar Gung Fu en Braziliaans Jiujitsu. Paul heeft drie vechtsportboeken vertaald van het Japans naar het Engels, en hij heeft vechtsportgerelateerde artikelen geschreven die zijn gepubliceerd in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Naast het uitbrengen van meer dan veertig instructievideotitels.

Michelle Enfield (5e dan) begon haar studie vechtsporten in Krav Maga voordat ze doorging naar Okinawa Goju-ryu karate. Ze behaalde haar eerste graad zwarte band in Okinawa Goju-ryu Karate in 2004. Ze is naar Okinawa gereisd en daarnaast nog vele andere landen over de hele wereld om te trainen. De aanstekelijke energie en houding van Michelle Sensei geven studenten persoonlijke kracht om hen te inspireren om de hoogste niveaus van fysieke prestaties en mentaal meesterschap te bereiken. Een weerspiegeling hiervan was toen zij in 2019 genomineerd werd als Women Martial Artist of the year door de British Martial Arts Association. Michelle heeft gediend als Special Olympics-coach, fondsenwervingscoördinator en gecertificeerde fitnessinstructeur. Naast haar karatestudie is Michelle ook een fervent Kobudo (Okinawa Weapons) beoefenaar onder de wereldberoemde instructeur Cezar Borkowski Hanshi. Als mededirecteur en medeoprichter van GKCglobal geeft ze elk jaar talloze karateseminars in Noord-Amerika en Europa.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant