Laden Evenementen

Zaterdag 19 november organiseert Dojo Oosting een seminar onder leiding van Jan Bloem. Deze dag staat in het teken van ‘Fightplay’ voor de jeugd (5 t/m 14 jaar) en ‘Efficiënt bewegen’ voor karateka’s vanaf 15 jaar. Ook niet-karateka’s zijn trouwens welkom! Voel je vrij om je aan te melden als het onderwerp je interesseert.

In het seminar gaat Jan Bloem alles vertellen over bewegen met minimale inspanning en maximaal resultaat. Een super interessant onderwerp dat je gaat helpen om efficiënter te bewegen in zowel je kata, als je kumite en kihon.

Jan Bloem heeft de afgelopen 20 jaar grote expertise opgebouwd op dit gebied en vele trainingen gegeven. In zijn hele leven staat bewegen centraal. Onder andere gaat het om bewegen als doel. Bijvoorbeeld om beter te leren bewegen en beter te worden in je sport of bewegingskunst. Dat is dan ook precies waar Jan Bloem ons op 19 november in gaat meenemen. Hij gaat ons in beweging zetten en een nieuw perspectief bieden om mee te nemen in onze prachtige karatesport.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant