Laden Evenementen

Kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar zijn volop in ontwikkeling. Ze worden zich bewust van wat ze goed of juist minder goed kunnen. Ze leren zich verhouden tot anderen, ontwikkelen hun eerste zelfbeeld en mogelijk ook hun eerste ambities. Zelfvertrouwen is in deze fase een centraal thema. Daarom organiseert de Karate-do Bond Nederland in samenwerking met de NOC*NSF Academie voor Sportkader een scholing gericht op deze doelgroep. In deze training leer je zelfvertrouwen bij kinderen tot ontwikkeling te brengen met aandacht voor plezier.

Tijdens deze scholing

  • Leer je om zowel sportieve als pedagogische thema’s in je trainingen te verwerken;
  • Gaan we in op hoe je samen met het kind kan ontdekken wat ze allemaal kunnen en willen leren;
  • Ontdek je wat jouw rol is als coach en hoe je het zelfvertrouwen van sporters kan vergroten;
  • Geven we jouw trainingen een extra dimensie door te focussen op plezier, positieve aandacht, gezamenlijk doelen stellen en zelf-ontdekkend leren.

Leerdoelen

Na afloop van de training ben je je bewust van jouw visie op de rol van een trainer, ben je in staat om tijdens trainingen plezier en zelfvertrouwen te bevorderen en ben je in staat om sporters zelf-ontdekkend te laten leren tijdens trainingen.

Programma

De scholing bestaat uit twee dagdelen van drie uur. De KBN heeft ervoor gekozen om de twee dagdelen op één dag in te plannen, zodat de volledige scholing in één dag te volgen is.

Kosten & inschrijven

De scholing is voor zowel KBN-leden als niet KBN-leden toegankelijk. KBN-leden betalen voor deze interessante scholing slechts €40,00. Deelnemers die geen lid zijn van de KBN betalen €150,00.

Inschrijven kan gemakkelijk door onderstaand formulier in te vullen.

Helaas is het limiet bereikt voor het aantal inschrijvingen bij deze bijscholing. Hou onze website en Social Media in de gaten voor de volgende bijscholingen!

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant