Laden Evenementen

Op zondag 3 maart 2024 wordt de KBN Vanencompetitie West gehouden. De Vanencompetitie is inmiddels een vertrouwd evenement bij de KBN, en is speciaal bedoeld voor kinderen die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes. De Vanencompetitiedagen worden meerdere malen per seizoen op een leuke, kleinschalige en sportieve manier opgezet. Kinderen van karatescholen uit diverse plaatsen van het land nemen deel aan de competitie.

Kinderen verzamelen op de competitiedagen punten door het draaien van Kata en of Kumite wedstrijden. Zowel bij goede als bij minder goede uitvoering, bij winst en bij verlies worden er punten toegekend. Dit betekent dat alle kinderen beloond worden voor hun inzet. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke Vanencompetitiedag ontvangt elke deelnemer een diploma met het actuele puntentotaal. Elke keer als een deelnemer er 100 punten bij heeft, ontvangt deze een vaantje corresponderend met een bandkleur. Bij 700 punten ontvangt de deelnemer een trofee en promoveert deze naar een hogere klasse.

Deelname aan deze Vanencompetitiedagen levert een grote bijdrage aan de voorbereidingen voor de bandexamens. Bovendien is het gewoon erg leuk!

Uiterlijke inschrijfdatum voor de Vanencompetitie West: 26 februari (per mail: budo.lifestyle@live.nl)

Meer informatie over het concept van de vanencompetitie is hier te vinden.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant