Laden Evenementen

Op 10 april vindt de KBN karate clinic van Michiel Commandeur plaats! Het thema zal zijn: Karate voor ouderen

Informatie over de clinic

De clinic Karate voor Ouderen wordt gegeven door Michiel Commandeur. Michiel gaat in deze actieve clinic aan de slag met de oudere karateka’s. De beginnende karateka gaat aan de slag met een aantal karate-bewegingen en een aantal staande oefeningen voor kracht en balans. Met de gevorderde karateka verkent hij graag samen wat de zij op hun leeftijd zoeken binnen het karate. Wat maakt dat zij nog steeds met karate bezig zijn? Wat geeft karate ze? En ook: wat missen ze? Wat is er nodig om ze een leven lang karate te laten doen?

Informatie over de clinicgever

Michiel Commandeur (1979) beoefent karate sinds 1992, heeft de vijfde dan KBN en is gediplomeerd leraar karate-do niveau 4. Het is Michiels stellige overtuiging dat karate iets te bieden heeft voor jong en oud. En dat het een interessante zoektocht is om karate aan te bieden aan zowel kinderen, tieners, volwassenen en ouderen. Michiel heeft een karateschool in Burgum (Friesland) en experimenteert met nieuwe vormen van karatelessen, zowel online als live. Met dank aan diverse Corona-lockdowns heeft Michiel ruime ervaring opgedaan met online lesgeven, ook voor oudere beginners.

Deelnemen aan de clinic

De clinic vindt plaats bij de Fit Academie Bokkeduinen van 11:00 uur tot 12:30 uur.

De kosten voor de clinic bedragen €15,00. Meer informatie over de clinic wordt per mail toegestuurd na het inschrijven. Wil jij deelnemen aan een clinic van Michiel? Schrijf je dan in via onderstaande link! Vol = Vol!

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant