Laden Evenementen

Drie uur lang worden toepassingen uit het oude karate jutsu (tode jutsu) getraind, waaronder het benutten van druk- en zenuwpunten o.l.v. Hubert Laenen (9e dan).

Voor alle stijlen en alle graden, volwassenen en jeugd 14+

Wanneer:

Zaterdag 11 februari 2023 13:00-16:00 uur

Kosten:
Regulier: €40
KBN-leden: €30
KBN-leraren: €25

Inschrijven:

https://elhatri.ledensoftware.nl/aanmelden/activiteit (kies clubactiviteit 2023)

Wie is Hubert Laenen?

Sensei Hubert Laenen werd geboren op 28 juni 1959 en startte als 6-jarige jongen met Judo en is nog steeds zeer actief. Hij is nu een 9e dan Kyoshi en European Chief Instructor voor Koryu Karate Jutsu Jissen Ryu en Motobu Ryukyu Kobujutsu Moudi. Sensei Hubert Laenen zit door zijn internationale bekendheid in de krijgskunsten vaak in het buitenland om les te geven of om nieuwe technieken te leren. Sensei Laenen is BLOSO gediplomeerd en bezit onder meer volgende dan-graden:

9° dan Koryu Karate Jutsu Jissen Ryu
7° dan Ryukyu Kobujutsu Moudi
7° dan Ryukyu Bu Jutsu
6° dan Shotokan Karate Do
6° dan Koryu Uchinadi Kenpo Jutsu
Yudansha Okinawa Ti
2° dan Judo
1° dan Shorinji Kenpo
1° dan Kobudo
1° dan Shintaido
1° dan Ninjutsu
Zijn belangrijkste senseis zijn Shiroma Seihan Soke (10th Dan) en zijn opvolger Yagi Isao Kancho (9th Dan) in Motobu Ryukyu Kobujutsu Moudi Tuite Udundi, Matsuda Sensei (10th Dan) in Shorin Ryu Karate en Hokama Sensei (10th Dan) in Goju Ryu and Kyusho Jutsu. He heeft Judo, Kenpo, Kobujutsu, Yoga, Zen, Shiatsu, Aikijutsu en Taichi bestudeerd, maar hij staat altijd open voor nieuwe dingen.

Zijn uitgebreide kennis van druk- en zenuwpunten tilt zijn karate jutsu seminars naar een hoger niveau en maakt deelname voor zowel beginners als gevorderden een boeiende en leerzame ervaring.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant