Laden Evenementen

Ben jij karateka en op zoek naar een gemakkelijke manier om thuis je karate te oefenen? Of ben je karate-leraar en wil je je leerlingen helpen om thuis hun vaardigheden bij te houden? Dan is de online clinic over de Karate Beweegbingo iets voor jou! Een initiatief van de KBN in samenwerking met Kaihatsu Karate-do. Online op zaterdag 23 april 2022 van 11.00 tot 12.00 uur.

De Karate Beweegbingo is een schema met tientallen karate work-outs die je zelfstandig thuis kunt  doen. Op elke rij staan vijf blokjes met oefeningen. Elk blokje bevat een karate-oefening en een krachtoefening. Je kunt elke rij lezen van links naar rechts, maar ook van rechts naar links. De kolommen kun je lezen van boven naar beneden en andersom. Daardoor is elke work-out weer anders, omdat de oefeningen in een andere volgorde staan. Zo heb je al minstens 20 verschillende
work-outs!

De Karate Beweegbingo is tijdens de coronacrisis ontwikkeld door Michiel Commandeur van Kaihatsu Karate-do.

Michiel vertelt: “Mijn doel was om leerlingen een stuk gereedschap geven waarmee ze tijdens lockdowns toch hun karate konden bijhouden. Naast online lessen en buitentrainingen wilde ik mijn leerlingen iets geven waarmee ze thuis aan de slag kunnen met hun karate-technieken. Én waarmee ze aan hun conditie kunnen blijven werken. Wanneer ze maar zin hebben en wanneer het ze uitkomt. De Karate Beweegbingo voorziet in die behoefte.”

Tijdens de clinic op zaterdag 23 april kun je zelf ervaren hoe de Karate Beweegbingo werkt. Je krijgt je eigen exemplaar per e-mail. En je doet tijdens de clinic meteen een complete karate-workout mee!

Wil jij meedoen aan deze interessante clinic van Michiel Commandeur? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier! Inschrijven kan t/m 20 april.

Karate Beweegbingo

Op 23 april organiseert de KBN in samenwerking met Kaihatsu Karate-do een online clinic Karate Beweegbingo. Via dit formulier schrijf je je in voor deze leuke clinic!

Naar dit mailadres wordt de link naar de clinic en de informatie toegestuurd.
Het KBN-lidnummer is te vinden in het karatepaspoort.
Deze informatie wordt gebruikt om de clinic af te stemmen op de deelnemers.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant