Laden Evenementen

Onder auspiciën van de KBN organiseren de deelnemers aan de opleiding Assistent Leraar 2023 op zondag 21 mei een dag met inspirerende workshops voor jong en oud. De workshops vinden plaats in Fit Academie Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11, 3819 BD Amersfoort.

Meervoudig Nederlands kampioen kata Elmo Diederiks en Europees kampioen kumite Ricardo Franken verzorgen de workshops. De ochtend is voor jeugd van 8 t/m 14 jaar en de middag voor volwassen (15+). De tijden zijn als volgt:

10.00 – 10.45 uur – Kata voor jeugd van 8 t/m 14 jaar door Elmo Diederiks
11.00 – 11.45 uur – Kumite voor jeugd van 8 t/m 14 jaar door Ricardo Franken

12.30 – 13.45 uur – Kata voor volwassenen (15+) door Elmo Diederiks
14.00 – 15.15 uur – Kumite voor volwassenen (15+) door Ricardo Franken

De workshops zijn gratis voor leden van de KBN. Niet-leden betalen € 5,- per workshop of kunnen ter plekke lid worden en dan gratis deelnemen.

Informatie over de workshopgevers

Elmo Diederiks

Elmo Diederiks, 6e Dan, is voormalig nationaal bondstrainer en bondscoach. Hij is technisch adviseur van de Karatebond Kameroen en speciaal trainer voor Kase-Ha Mexico en de Karatefederatie Hongarije. Elmo is zelf meervoudig Nederlands kampioen kata Open World Cup kampioen in 2004. Elmo werkt vanuit bewegingsprincipes, waardoor zijn workshop interessant is voor jong en oud.

Ricardo Franken

Ricardo Franken begon op 6-jarige leeftijd met karate bij Unity99 in Rotterdam. Daar traint hij nog bijna dagelijks. In 2021 nam hij voor het eerst deel aan het Europees Kampioenschap in Finland, waar hij zilver won. In 2022 won hij brons op het Europees Kampioenschap in Praag. Afgelopen februari kwam een droom uit, toen Ricardo in Cyprus Europees Kampioen werd! De dag van de workshops is een unieke kans om van deze kersverse kampioen kumite-les te krijgen. Interessant voor jong én oud.

Deelname aan de Dag van de Workshops

Tijdens het evenement zal de KBN zal foto- en/of videobeelden maken. Bij inschrijving gaat de deelnemer akkoord met het maken en verspreiden van deze beelden. Deelname aan de workshops is op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissingen of enig letsel, opgelopen tijdens deze dag.

Dag van de Workshops 2023

Onder auspiciën van de KBN organiseren de deelnemers aan de opleiding Assistent Karateleraar 2023 op 21 mei een dag vol gratis inspirerende workshops! De workshops vinden plaats in Fit Academie Bokkeduinen: Sportpark Bokkeduinen 11, 3819 BD Amersfoort. Via dit formulier kun je je inschrijven voor een of meerdere workshops.

Vul hier je email adres in waar we de bevestiging van je aanmelding naar toe kunnen mailen
Vul hier jouw KBN lidnummer in.
Aan welke workshop wil je deelnemen?(Vereist)
meerdere keuzes mogelijk

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant