Laden Evenementen

Op 23 juni organiseren de cursisten van de opleiding Assistent Leraar Karate-do de Dag van de Workshops! Het thema van de workshop is “KBN Kobudo Seminar”.

Tijdens het seminar wordt er geleerd hoe met een Bo om te gaan en daarmee verschillende handelingen te kunnen verrichten in zowel vaste vormen, kata, en het vrije gebruik, kumite. DEELNEMERS HOEVEN GEEN EIGEN BO MEE TE BRENGEN (maar is wel toegestaan). Tijdens het seminar is er een korte pauze waarin eigen consumpties genuttigd kunnen worden, eventueel is de kantine van de Bokkeduinen beschikbaar. Tijdens de workshop zullen er foto- en/of videobeelden gemaakt worden. Met deelname aan de workshop gaat de deelnemer akkoord met het maken en het verspreiden van deze beelden. Deelname is geheel op eigen risico. Deelname is gratis, op eigen risico en de voertaal is Engels.

Programma

12:30 – 13:00 Aankomst

13:00 – 13:15 Welkom en veiligheidsinstructie

13:15 – 14:15 1e Workshop “Basis Bo & Kata”

14:15 – 14:30 Korte pauze

14:30 – 15:30 2e Workshop “Bo kumite”

15:30 – 16:00 Afsluiting en vertrek

Inschrijven

Stuur onderstaande gegevens naar carsenluhukay@gmail.com:

  • Voor- en Achternaam (vereist)
  • E-mailadres (vereist)
  • KBN lidnummer
  • Neemt eigen Bo mee

Over de workshopgevers

Andreas Mischkewitz, Sven Mischkewitz,

Andreas Mischkewitz is in 1985 begonnen in voormalig Oost- Duitsland. Heeft 5e DAN Goju-ryu, 5e DAN Isshin-ryu, 3e DAN Kobudo (Tokushin-ryu). Hij heeft zich in het begin vooral gericht op het kumite en was begin jaren ‘90 lid van het Duitse Nationale team. Hij kreeg later toegang tot Japan en de meesters in Isshin-ryu en Kobudo in Okinawa. Houdt een holistische blik op het Martial Arts, uitgaande van dat er geen speciale vaardigheden zijn, alleen specifieke interesse in het onderwerp Budo. Is eigenaar van een club in Duitsland, die gerund wordt door zijn zoon, Sven Mischkewitz, en vrienden als hij er niet is. Af en toe geeft hij les in Duitsland. In Nederland traint hij graag bij de Kobujutsu dojo.

Sven Mischkewitz heeft 4e DAN Isshin-ryu en 3e DAN Tokushin-ryu Kobudo.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant