Laden Evenementen

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023 komt Shihan Masao Kagawa naar Nederland voor interessante seminars! Het seminar wordt georganiseerd in de dojo van Budoschool Kai Sei in Zoetermeer.

Shihan Masao Kagawa is 9e Dan en voormalig technisch directeur van de JKF en chief instructor van de JKS. Dit Seminar van 3 maart is bedoeld voor de serieuze wedstrijdsporter en eenieder die hierin geïnteresseerd is. De minimale leeftijd is 14 jaar.

Inschrijven en kosten

Inschrijven voor dit seminar kan gemakkelijk door op deze link te klikken. Deelname aan dit seminar is voor KBN- en JKS-leden €20,-. Andere karateka’s zijn uiteraard ook van harte welkom bij dit seminar! De kosten voor hen bedragen €30,-.

De locatie

Het seminar wordt georganiseerd bij Budoschool Kai Sei in Zoetermeer. Het adres: Buytenparklaan 6, 2717 AX Zoetermeer. Alle deelnemers kunnen gebruik maken van de kleedkamers, douches en toiletten bij Budoschool Kai Sei. Er is voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de dojo. Voor bezoekers is er een sportkantine in het hetzelfde gebouw.

Deel deze pagina, kies je platform!

Ga naar de bovenkant