Jeugdkaratedag

Karatekids van Nederland, opgelet!!

Op zondag 19 november a.s. is er weer een Jeugdkaratedag! Deze vindt dit jaar plaats in het Topsportcentrum in Almere, tijdens de ONJK. Alle karatekids van Nederland tussen de 6 en 14 jaar zijn welkom op deze dag, waarop van alles staat te gebeuren. Deelname voor KBN-leden is gratis, niet KBN-leden betalen €5,-. Doe je ook mee aan de ONJK? Dat is geen probleem! Voor en/of na je wedstrijden kun je zo aanschuiven bij elke clinic. Geef het wel even aan bij de leraar van de clinic. Download de poster hier.

Er worden drie rondes clinics gegeven met drie verschillende leraren. Zo kom je elke ronde bij een andere clinic terecht! De clinics worden gegeven door:

  1. Annelies Bouma, bondscoach jeugd bij de Karate-do Bond Nederland en 6e dan KBN.
  2. Babak Goudarzi, twee keer wereldkampioen en voormalig bondscoach van Iran. Sinds kort geeft hij in Nederland les en heeft een eigen karateschool.
  3. Samantha van Lokven, meervoudig Nederlands kampioen kata en deelneemster op verschillende Europese en Wereldkampioenschappen.

Het concept programma is als volgt:

10:45u      Opening Jeugd Karate Dag
11:00u      Eerste clinic sessie
11:50u      Tweede clinic sessie
12:35u      Pauze
13:00u      Derde clinic sessie

Meld je nu aan voor deze leuke dag!

Gebruik dit formulier om je in te schrijven voor de Jeugd Karate Dag op 19 november van 10:45 uur tot 14:00 uur. Je kunt mee doen tot en met 14 jaar.
  • Vul hier uw KBN lidmaatschapsnummer in. Deze kunt u voorin uw karatepaspoort vinden. Bent u nog geen lid van de KBN maar wil je wel meedoen met de Jeugd Karate Dag? Vul dan "geen lid" in.
  • Wil je graag de clinics samen volgen met een vriendje of vriendinnetje? Geef dan hier de naam van hem/haar op.