Dag van het Karate

Zondag 14 oktober zal in het teken staan van de Dag van het Karate! Gewoontegetrouw zal sporthal de Sypel te Harderwijk worden omgebouwd tot het toneel van de KBN Dag van het Karate.

Het gedetailleerde programma wordt z.s.m. bekend gemaakt. De dag zal van ongeveer 09:30 uur tot 16:00 uur duren, tussendoor instromen bij een van de clinics is uiteraard ook mogelijk.

Deelname voor KBN-leden is gratis (op vertoon van KBN-paspoort), niet-KBN-leden betalen € 12,50. Ook is het mogelijk om je tijdens de Dag van het Karate aan te melden als KBN-lid.

Schrijf je nu in voor de Dag van het Karate en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Inschrijving Dag van het Karate

Gebruik dit formulier om u van te voren in te schrijven voor de Dag van het Karate op 14 oktober 2018. U dient minimaal 15 jaar te zijn.
  • Vul hier uw KBN lidmaatschapsnummer in. Deze kunt u voorin uw karatepaspoort vinden. Bent u nog geen lid van de KBN maar wilt u wel meedoen met de Dag van het Karate? Vul dan "geen lid" in.

 


Verslag Dag van het Karate 2017

Op zondag 22 oktober werd onder luid Taiko geroffel de Dag van het Karate gestart voor ruim 160 deelnemers. Na de demonstratie van Kobujutsu volgde een massale warming-up. Hierna ging de gehele groep uit elkaar om clinics te volgen in de verschillende aspecten van ons mooie karate, en om bijvoorbeeld direct van deze gelegenheid gebruik te maken om kennis te maken met kobujutsu met de hanbo (korte stok). Dojo sparren, sport karate, traptechnieken, kumite, gumite kata kwamen aan bod. Het para karate volgde rond het middaguur waarna er in de middag weer twee sessies van clinics werden gegeven waarbij ook motorisch leren en tai-chi karate aan bod kwamen. In de kantine was er gelegenheid zich te laten informeren over ledenwerving voor sportscholen.

De sfeer was goed en velen keerden voldaan naar huis, het geluid van de Taiko’s nog in de oren. De diversiteit van het programma, de demonstraties en de muzikale opluistering werkten allemaal mee een totaal ervaring van het karate neer te zetten. Een geslaagde dag met dank aan de organisatie en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

Osu!

Foto’s van deze dag zijn terug te vinden via deze link.