Beste karateka,

Op 16 & 17 september is het zover: het KBN Karateweekend. Dé kick-off van het nieuwe karateseizoen. Wij hebben er ontzettend veel zin in, en hopen veel karateka’s te mogen verwelkomen in Zoetermeer! We hebben jouw voorkeuren in goede orde ontvangen, en willen je inschrijving via deze weg bevestigen. Ook geven we jou nog wat praktische informatie over het weekend.

Programma

Hier is de laatste versie van het programma te vinden. Het programma start beide dagen om 09:30u met de officiële opening. Hier nodigen we jou van harte voor uit. Aansluitend starten om 10:00u de eerste clinics.

Als je toch aan andere of extra clinics willen deelnemen dan dat je eerder hebt doorgegeven, is dat uiteraard geen probleem! Je kunt dit tot een dag voor tijd gemakkelijk wijzigen door een mail te sturen naar info@kbn.nl. Vermeld hierbij jouw naam, KBN-lidnummer en welke wijzigingen je hebt.

Locatie

Het KBN Karateweekend wordt georganiseerd bij Budoschool Kai Sei in Zoetermeer. Het adres: Buytenparklaan 6, 2717 AX Zoetermeer

Alle deelnemers kunnen gebruik maken van de kleedkamers, douches en toiletten bij Budoschool Kai Sei. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor en rondom de dojo. Voor bezoekers is er een sportkantine in het hetzelfde gebouw.

Alle informatie over het KBN karateweekend is ook te vinden op onze website: https://www.kbn.nl/event/kbn-karateweekend-2023/.

Tot ziens op 16 en/of 17 september in Zoetermeer! We gaan er een mooi karatefeest van maken!