Aanmelden lidmaatschap

Het lidmaatschap bij de KBN loopt altijd per kalenderjaar. Online aanmelden kan digitaal of door het inschrijfformulier met pasfoto ingevuld te mailen aan info@kbn.nl.

Online aanmelden gemakkelijk kan digitaal! Aanmelden per post kan ook. Stuur het aanmeldformulier geheel ingevuld met een recente pasfoto naar:

Karate-do Bond Nederland
Haarbrug 14c
3751 LM Bunschoten-Spakenburg

Ben je lid geweest en er even tussenuit geweest? Dan kun je je herinschrijven. Vermeld dan je oude lidmaatschapsnummer op het aanmeldformulier, zodat we je precieze gegevens erbij kunnen zoeken.

Ter bevordering van een correcte afwikkeling accepteren wij alleen inschrijfformulieren waarbij de incassomachtiging is ingevuld en ondertekend.

ClubCollect

Contributies

Met ingang van 1 januari 2024 bedragen de contributies voor een lidmaatschap bij de Karate-do Bond Nederland als volgt.

Leeftijd Contributie KBN-paspoort
eenmalig
KBN-paspoort +
contributie
t/m 10 jaar €17,00 €13,75 €30,75
11 t/m 15 jaar €34,00 €13,75 €47,75
vanaf 16 jaar €45,00 €13,75 €58,75
Karateschool €151,00 n.v.t.
Vriend v/d KBN €12,00 n.v.t.

Scholen met minder dan 10 leden aangesloten bij de KBN, betalen per “missend” lid het junioren tarief (€33,00).

Dit zijn de prijzen die gelden voor betaling per Automatische Incasso. De contributie wordt elk jaar in januari geïnd via onze ledenadministratie AllUnited. De contributie is altijd voor een heel jaar geldig, dus van 1 januari t/m 31 december. Bekijk hier het nieuwsbericht van het KBN bestuur over de contributies voor het lopende jaar en de bijbehorende administratiekosten.

Aanmelden voor het KBN lidmaatschap gaat gemakkelijk door hier te klikken.

Automatische incasso of betaalverzoek

Dit zijn de prijzen die gelden voor betaling per Automatische Incasso. De contributie wordt in januari van het lopende jaar afgeschreven. Mocht u gedurende het jaar lid worden van de KBN, wordt de contributie in de eerste week van de volgende maand geïncasseerd. Betaalt u nog niet per automatische incasso? Download dan hier het machtigingsformulier. Bij betalingen per bankoverschrijvingen wordt het contributiebedrag verhoogd met €2,50.

De contributie is altijd voor een heel jaar geldig, dus van 1 januari t/m 31 december.

Meer informatie of vragen?