Aanbieding Nihon

Arawaza nieuw in assortiment
3 = 2 aanbieding

Helmond,- De slogan van Nihon Sport Nederland is Personal, Passion & Perfection. Dat betekent niet alleen dat we ernaar streven ons standaard assortiment samen te stellen op basis van kwaliteit. Het betekent o.a. ook dat we in relatief kleine aantallen sportkleding, gi’s en protectie kunnen customizen.

We kunnen speciaal voor uw club, sportschool karategi’s, trainingspakken of beschermingsartikelen maken geheel naar uw eigen ontwerp. Kleine aantallen en aantrekkelijke prijzen. Informeer naar de mogelijkheden.

2016 staat in het teken van de introductie van ons nieuwe karatemerk. Wij zijn ontzettend blij en trots dat we vanaf komend jaar de officiële ARAWAZA-distributeur worden voor Nederland. We zijn al drukdoende het nieuwe assortiment op te bouwen. Hoewel de meeste artikelen pas medio februari komen krijgen we elk moment de allernieuwste sporttassen, rugzakken en trolleys van Arawaza binnen. Mooier, veelzijdiger en kwalitatiever hebben wij ze nog niet gezien (zie foto)

Voor de toch al dure december maand hebben wij voor alle leden van de KBN een speciale aanbieding. Kijk op onze Internetsite www.nihonsport.nl bestel 3 karateartikelen (pak, bescherming, tas, protectie e.d.) en betaal er 2. Het goedkoopste artikel van de drie ontvangt u GRATIS. Mail uw bestelling naar contact@nihonsport.nl Uw bestelling wordt bevestigd door u een iDeal-link ter betaling toe te mailen. Na betaling sturen wij uw bestelling direct op.