Op 23 juni vond de eerste editie van de KBN Ninja Games plaats in Topsportcentrum de Koog. Dit was een groot succes! Alle aanwezige kinderen hebben genoten van een uur lang bewegen als echte Ninja’s. Ze kregen na afloop een mooie medaille als bewijs van deelname en een KBN Bandana.

Ninja Games

Bij de KBN Ninja Games nemen karateka’s de rol van een ninja aan en strijden zij tegen zichzelf in verschillende uitdagende missies. Elke karateka kan deelnemen aan de Ninja Games, hier is geen basiskennis of niveau voor nodig. Het doel is om als ninja jezelf te overwinnen door het uitvoeren van verschillende acrobatische en gevechtsbewegingen.

De Ninja Games zijn opgezet om ook kinderen die (nog) geen wedstrijden willen doen iets leuks te bieden dat zij samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen doen. Via de missies worden ze uitgedaagd om op diverse gebieden, denk bijvoorbeeld aan kracht, snelheid en uithoudingsvermogen, hun uiterste best te doen.

Volgende editie

De volgende KBN Ninja Games zal plaatsvinden tijdens het KBN Karateweekend! Tijdens dit weekend zijn allerlei trainingen, die gratis zijn voor alle KBN-leden! Wil je ook meedoen met de Ninja Games en het KBN Karateweekend? Schrijf je dan nu in via onze website.