De KBN heeft een nieuwe hoofdsponsor en niet de eerste de beste: Century PUNOK.

Europa’s grootste online martial arts artikelen bedrijf Century PUNOK uit Duitsland is vanaf nu de officiële sponsor van de Karate-do Bond Nederland!

PUNOK global brand

Century PUNOK heeft haar Europese kantoor in Dortmund, Duitsland en valt onder haar hoofdkantoor in de Verenigde Staten. PUNOK is een wereldwijd bekend merk van o.a. WKF goedgekeurde materialen en kledij voor de karate sport. Naast PUNOK zijn andere bekende ‘global brands’ die Century voert kledij en materialen van Under Armour en Nike.

Strijd der Elementen Den Haag

Op de Strijd der Elementen van 16 juni in Den Haag werd het contract ondertekend door Century PUNOK CEO Markus Liedtke en KBN voorzitter Eddy Marques. De verdere uitrol en presentatie van PUNOK karate materialen zal na de zomer, in het nieuwe karate-seizoen, plaats vinden. Wij kijken er in ieder geval met plezier naar uit en zijn blij met de nieuwe en tot dusver uitstekende samenwerking met Century Duitsland.

Vernieuwde webshop

Naast een nieuwe overeenkomst voor karate kleding wordt ook een separate overeenkomst voor een geheel nieuwe inrichting en aanbod van de KBN web shop ondertekend. Beide contracten hebben een looptijd van 3 jaar waarbij natuurlijk tussentijds regelmatig wordt geëvalueerd door beide partijen.

Via de bekende KBN social media kanalen en de KBN website houden wij al onze leden verder op de hoogte van nieuwe sponsor-ontwikkelingen! Voor de KBN is dit in ieder geval een mooie stap voorwaarts!