Op zaterdag 23 maart 2024 kwam Shihan Masao Kagawa naar Nederland voor drie seminars! Shihan Masao Kagawa is 9e Dan en voormalig technisch directeur van de JKF en chief instructor van de JKS (Japan Karate Shoto Federation). Deze seminars werden georganiseerd in samenwerking met de JKS Benelux en JKS Headquarters, en is onderdeel van de Benelux tour.

Vorig jaar organiseerde de KBN voor het eerst seminars met Kagawa Shihan in samenwerking met de JKS. Na het succes van afgelopen jaar besloten we ook dit jaar Kagawa Shihan weer uit te nodigen voor seminars.

De seminars vonden dit jaar plaats in Sporthal Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort. Meer dan 200 karateka’s uit onder andere Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Hongarije deden mee met deze seminars! Er werden drie seminars gegeven:

  1. Kihon basic
  2. Technical kata
  3. Technical and partners kumite

Wij hebben genoten van de interessante, leerzame seminars!