Onze jeugdleden zijn de toekomst van het karate. Ze verdienen daarom meer aandacht. Daarom willen wij graag vaker bijdragen van jeugdleden in de Taiko plaatsen. Een mooie manier is dan natuurlijk om interviews met jeugd af te nemen en ze zelf te laten vertellen waarom karate zo leuk is!

De eerste interviews zijn nu afgenomen en hieronder kan je hele leuke bijdrage vinden van Noah van Team Budolifestyle.

Als er scholen zijn, of individuele leden, die dit leuk vinden en graag mee willen doen (je komt dan met je foto in de Taiko !) kan je dat aan ons laten weten. Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar de KBN.

Noah

Leeftijd: 8 jaar

Traint bij: Team Budolifestyle in Amsterdam

Wat heeft jou ooit op de idee gebracht om karate te gaan doen?

Doordat mijn zus op karate zat, toen wilde ik ook.

Wat kan je je nog herinneren van je allereerste les?

Dat ik elke keer viel als ik schopte.

Wie is je grote voorbeeld voor karate en waarom?

Papa omdat die de trainer is.

Waarom vind je karate cool?

Omdat het ook leuk is en ik krijg er veel energie van.

Welke band heb je nu en wat ga je allemaal doen om op een dag je zwarte band te halen?

Ik heb oranje band en moet nog veel trainen en als ik zwarte band ben word ik de trainer net als papa.