Niet voor de eerste keer organiseert Martial Moment weer een reuze interessant seminar. De docenten Paul en Michelle Enfield, die deze keer wél naar Nederland komen, zouden in principe in 2020 ook al komen. Helaas gooide toen de covid pandemie roet in het eten en ging het seminar niet door. Maar nu is het dan zover: Paul en Michelle Enfield zijn in mei 2024 in Nederland komen. Om precies te zijn: op 24, 25 en 26 mei.

Dit seminar is interessant voor vechtsporters van alle stijlen en achtergronden. Paul & Michelle hebben een basis in Goju Ryu, ook wel ‘de originele MMA’ genoemd, maar richten zich op principes gebaseerd karate. Het curriculum zal verschillende op principes gebaseerde oefeningen omvatten, waaronder trapping, bridging, werken met structuur en frames, balansverstoringen, takedowns en meer.

Voor meer informatie over dit interessante seminar kan je op onze website meer informatie vinden over prijzen, dagen en tijden.