Zoals iedere sportbond in Nederland is ook de KBN sterk afhankelijk van vrijwilligers! Mensen die met hart en ziel spontaan bijdragen aan karate toernooien in Nederland. Zo organiseert de Karate-do Bond Nederland wederom een reeks van vier wedstrijden in de Strijd der Elementen. Voor deze toernooien zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons als Wedstrijd Organisatie Commissie van de KBN willen helpen om weer mooie toernooien te kunnen organiseren.

Taken

Als vrijwilliger bij een karate toernooi zijn er diverse taken. Je kunt zelf een voorkeur aangeven voor een bepaalde taak, of rouleren tussen verschillende taken. Een overzicht van de taken:

 • Op- en/of afbouw van de wedstrijdvloer
 • Medewerker achter de wedstrijdtafel voor het bijhouden van scores en het zorgen dat de juiste deelnemers klaar staan
 • Controle van de gewichten bij de weging
 • Beveiliger bij de deur of op de wedstrijdvloer, zodat enkel de juiste personen toegang hebben tot de sporthal
 • Medewerker bij de kassa en/of registratie voor de verkoop van entreetickets en uitgifte van deelnemerskaarten
 • Het verzorgen van de medewerkers en andere vrijwilligers met een hapje en drankje

Aanmelden

Gelukkig zijn er een aantal clubs die hun medewerking al hebben toegezegd, maar met meer mensen kunnen we de toernooien nog beter laten verlopen en maken we er mooie en sportieve toernooien van. Vraag eens in je directe omgeving of er mensen zijn die het leuk vinden te helpen bij KBN activiteiten: wij zijn voor iedere hulp zeer dankbaar! Vanzelfsprekend doet de KBN dan ook wat terug: reiskosten, catering, coaching en opleiding, sportiviteit, een leuke omgeving en collega’s, gezelligheid en dergelijke. Dus ben jij of ken je iemand die ons kan helpen? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!

Aanmelding vrijwilliger 2024

Via dit formulier kun je je aanmelden als vrijwilliger bij de diverse karate toernooien in 2024. Om deze belangrijke toernooien tot een succes te maken, hebben we hulp nodig! Via dit formulier kun je aangeven welke functie(s) je graag wilt invullen. Wij nemen via de mail contact met je op. Mocht je vragen hebben, mail dan naar events@kbn.nl.

 • Voer een nummer in van 10 tot 99.
 • Vul hier je e-mailadres in zodat wij contact kunnen opnemen
  Vul hier de functies in die je graag wilt vervullen. Meerdere opties mogelijk.
  Vul hier in welke dag(en) je beschikbaar bent. Meerdere opties mogelijk.