Nu er op para karate gebied door de Karate-do Bond Nederland flinke stappen zijn gezet, met prachtige, nationaal en internationaal behaalde resultaten, is het tijd ook een bondscoach voor het zich goed ontwikkelende para karate te benoemen. Madelon Janssen, van Budo vereniging Kai Sei in Zoetermeer, is al jaren ervaren karate docent, trainer en coach, en stelt al geruime tijd haar expertise in dienst van de KBN.

Het Para-Karate kende vorige jaar een vliegende start met de bronzen medailles van para-karateka Elise Reedijk op het EK én WK 2023, waar Madelon reeds als bondscoach fungeerde. Wij zijn verheugd dat zij ook in 2024 als bondscoach voor het Para-Karate actief zal zijn. De KBN heeft dan ook besloten deze functie, welke Madelon al een jaar “officieus” vervult, nu te formaliseren.

Wij zijn verheugd dat Madelon in 2024 als bondscoach voor het para-karate actief zal zijn. Veel succes Madelon!