Wie dacht dat de KBN de enige organisatie was die toppers tot sportvrouw, -man, -team of – scheidsrechter bombardeerde, heeft het mis! Verschillende gemeentes en organisaties doen dat namelijk ook. Tot ons groot plezier zitten daar verschillende karateka`s bij. Help deze karateka om hun nominatie te verzilveren en breng je stem op hen uit. Volg de links hieronder genoemd!

Luuk Rutten – Bu Shin Kan, Tilburg

Omdat Luuk dit jaar Open Nederlands kampioen is geworden én Nederlands kampioen karate in zijn leeftijdscategorie, is hij genomineerd voor het Tilburgs sportgala. Stem op hem via deze link.

Lindsey Weerdenburg – Karate Team Utrecht

Lindsey is genomineerd voor sportcoach van het jaar 2023 van de gemeente Utrecht. Zij heeft een succesvolle karatevereniging Karate Team Utrecht, en is afgelopen jaar aangesteld tot bondstrainer van de Nederlandse jeugdselectie tot en met 16 jaar. Hier bereid Lindsey topsporters voor op het grote internationale podium. Daarnaast is ze actief als landelijke dangraad examinator. Stem op haar via deze link.

Budoschool Kai Sei, Zoetermeer

Budoschool Kai Sei is in maar liefst drie categorieën genomineerd!

Elise Reedijk is genomineerd in de categorie “Uniek Sporter van het jaar 2023” vanwege haar bijzondere prestaties in 2023. Zij werd 3e op het Europees én Wereld Kampioenschap Para Karate.  Gefeliciteerd met je nominatie!

Ook teamgenoot Noah van Tran is in de categorie “Uniek Sporter van het jaar 2023” genomineerd vanwege zijn prestaties op onder andere het NK Para Karate.

Coach Madelon Janssen-Staat is genomineerd in de categorie “Sportcoach van het jaar 2023” vanwege de mooie prestaties van Budoschool Kai Sei.

Meer informatie is hier te vinden.