Op zondag 10 december 2023 vonden de halfjaarlijkse KBN danexamens plaats. De danexamens werden georganiseerd in Sporthal de Sypel te Harderwijk. Meer dan 80 kandidaten hadden zich ingeschreven voor deze KBN danexamens. Van de 85 kandidaten die hebben deelgenomen aan het KBN danexamen zijn er 78 geslaagd voor een nieuwe dangraad! Wij willen al deze examenkandidaten van harte feliciteren met hun behaalde dangraad. Wij hopen de niet-geslaagden in juni 2024 terug te zien bij de eerstvolgende KBN danexamens.

Bijzonder om te vermelden is dat bij dit KBN danexamen één kandidaat succesvol examen heeft gedaan voor 6e dan, te weten dhr. Chris Möllenkamp.

Het aantal geslaagden per dangraad:

  • Geslaagden 1e dan: 47
  • Geslaagden 2e dan: 15
  • Geslaagden 3e dan: 5
  • Geslaagden 4e dan: 8
  • Geslaagden 5e dan: 2
  • Geslaagden 6e dan: 1

Een volledig overzicht van alle geslaagden is hier te vinden.