Tijdens de recente NK Karate en Para-Karate op 25 en 26 november in Zwolle werd tussen de sportieve activiteiten door een contract getekend tussen de Karate-do Bond Nederland (KBN) en Landstede Sportcentrum.

Dhr. Eddy Marques (voorzitter KBN) tezamen met mevr. Lonneke Meijer (office manager KBN) ondertekenden deze overeenkomst met dhr. Michel Plender, manager van Landstede Sportcentrum.

De positieve ervaringen van de KBN met dit prachtige sportcomplex gaan al enkele jaren terug. Deze samenwerking is nu bekroond met een 3- jarig contract dat is in gegaan per eind november 2023.

De stad Zwolle is een geweldige locatie om grootschalige KBN evenementen te organiseren zoals bijvoorbeeld het Nederlands Kampioenschap Karate.

Landstede is centraal gelegen, goed bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid en moderne faciliteiten! De overeenkomst betreft onder meer het gebruik van de DE-hal, het Center Court, de Businesslounge, vier vergaderzalen, de Entreehal en de twee parkeerterreinen.

De KBN is blij met deze formele vastlegging van de goede samenwerking en kijkt uit naar de NK’s in dit complex in de komende 3 jaar!