John en ik hebben sinds 2015 in totaal 15 keer een vanencompetitie georganiseerd. Dit hebben wij altijd met veel plezier gedaan. We zijn ook blij met alle waardering die we hiervoor gekregen hebben. Het is dan ook erg dankbaar werk om een vanencompetitie te mogen organiseren en al die karatekids te zien die hier zo blij van worden.Er is echter een tijd van komen en een tijd van gaan. Voor ons is het moment van gaan aangebroken en we stoppen met het organiseren van de Vanencompetitie Zuid. Wij hopen echter dat iemand anders in de regio zuid het stokje wil overnemen. Wij geven dat stokje namelijk graag over, én zijn bereid om daar waar nodig te helpen met deze overdracht. Het concept van de Vanencompetitie is (en hopelijk blijft) namelijk een ontzettend mooi concept dat het verdient om overgenomen te worden.Als iemand zich geroepen voelt om het stokje over te nemen, of hierover twijfelt en graag meer informatie wil over wat er zoal komt kijken bij het organiseren van een vanencompetitie, kan die contact met ons opnemen (zie contactgegevens hieronder).Met hartelijke budogroet,Peter Damen en John VerhoevenVanencompetitie ZuidTel. nr.: 06 – 18 28 57 78 (Peter)E-mail: vanen@ensokaratedo.nl