Op 16 & 17 september 2023 vindt het KBN Karateweekend plaats! Dit weekend komt in de plaats van de Dag van het Karate en de Jeugdkaratedag. Karateka’s van jong tot oud, en van beginner tot ervaren, kunnen dit weekend genieten van interessante clinics. KBN-leden kunnen gratis deelnemen aan alle clinics en trainingen!

De organisatie wil samen met de verschillende groeperingen binnen de KBN het weekend leerzaam en onvergetelijke maken. Twee afwisselende dagen worden georganiseerd voor KBN (jeugd)karateka’s, sportscholen en verenigingen, scheidsrechters, coaches, topsporters en bestuurders en alle anderen die de KBN een warm hart toe dragen. Het is de bedoeling om tijdens dit weekend alle geledingen binnen de KBN te laten deelnemen.

Er staan al diverse interessante clinics en workshops gepland voor het Karateweekend. Het aanbod is nog niet volledig, en wordt de komende periode veelvuldig aangevuld. Klik op deze link om meer te lezen over de diverse activiteiten!

Deelnemen & inschrijven

Alle KBN-leden kunnen gratis deelnemen aan alle clinics, trainingen en workshops die worden gegeven. Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle informatie over het KBN Karateweekend? Schrijf je dan in via dit formulier. Zodra er meer informatie beschikbaar is, sturen we je direct een mail!