De Karate-do Bond Nederland is blij onze nieuwe poster voor Para- & I-Karate te presenteren! In lijn met de poster voor breedtesport is ook deze poster in A3 formaat, in dezelfde huisstijl met de licht oranje achtergrond, het logo van de KBN, de blauwe Japanse torii (rode Shinto toegangspoort), de kanji voor ‘Karate do’ en met aansprekende foto’s.

Wij zijn blij en stiekem ook een beetje trots op dit promotiemateriaal. Niet in het minst vanwege de enthousiast medewerking van de karateka’s op de poster (Petra Bierman, Mohamed Ourrana, An Mei van Tongeren en Elise Reedijk). Ook de familieleden en karate docenten waren zeer enthousiast! Dank aan Alex en Madelon Jansen, Martine en Ernst-Jan Reedijk (Kai Sei), Romaïssa Ourrana, Annelies Bremmers (Fudoshin Roermond), Rick Maas (Langstraat Karate), Rudi Wahjudi (Karatedo Almere) voor de ondersteuning. De foto van Petra Bierman mochten wij zonder vergoeding gebruiken van fotograaf Rob Batenburg.

Wij verwachten met deze poster meer ruchtbaarheid te geven aan Para- en I-Karate in Nederland en de dojo`s die actief zijn met para karateka`s een handje te helpen bij de promotie. Ook de werkgroep Para & I-Karate kan dit steuntje in de rug vast gebruiken. Er wordt overigens op dit moment ook gewerkt aan een zelfde type poster om het senioren karatedo op een zelfde wijze te ondersteunen. Deze poster, in dezelfde huisstijl, zal rond juni ’23 worden gelanceerd.

De karateka’s en scholen die hebben meegeholpen bij het tot stand komen van deze poster krijgen natuurlijk een exemplaar gratis toegestuurd. En natuurlijk ook de fotomodellen. Verder kan iedere KBN aangesloten dojo, die een exemplaar van deze poster wil hebben, één exemplaar gratis bij de KBN bestellen. Neem hiervoor contact op met het KBN Bondsbureau.

Ben je ook actief met para en/of I-karate leerlingen en wil je ook graag zo’n poster ter promotie? Vraag de poster aan bij het KBN bondsbureau tegen een kleine vergoeding van 10 euro voor porto en productiekosten.

Nog niet met para-karate actief maar zou je les aan para karateka’s willen aanbieden en promoten? Contacteer de KBN voor tips, referenties en op verzoek deze poster.

Karate is voor iedereen!