Op 13 mei en 3 juni wordt weer een kata en kumite scheidsrechterscursus voor (aspirant) Vanen en KBN-scheidsrechters, geïnteresseerde coaches, sporters en andere geïnteresseerde leden georganiseerd. Scheidsrechters met een Vanen- of D-licentie die hun kennis willen ophalen, zijn eveneens van harte welkom!

Heb je belangstelling om als scheidsrechter actief te zijn bij een vanen- en/of nationaal toernooi, dan is deze cursus iets voor jou! De cursus staat open voor alle leden van de KBN die dit jaar 16 jaar of ouder zijn en minimaal de 4e kyu bezitten. Na afloop van de cursus kan men theorie examen afleggen voor een nationale licentie indien men reeds een Vanen-licentie heeft.

Deelname aan de cursus is gratis! Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer informatie over de desbetreffende cursussen en het aanmelden.