Zondag 2 april vond de eerste KBN Strijd der Elementen van 2023 plaats! Meer dan 300 deelnemers van 37 clubs hebben deelgenomen aan dit instaptoernooi voor karate kids. Wij kijken terug op een drukke eerste editie waar is geknokt om de prijzen en iedereen een prachtig certificaat heeft gekregen. Alle deelnemers, coaches, scheidsrechters, vrijwilligers en de EHBO hebben onwijs hun best gedaan om een mooi toernooi neer te zetten, hartelijk bedankt hiervoor!

Kijk op onze website voor een eerste foto impressie van de drukke dag vol met karate actie!

Strijd der Elementen 2 – Water

De inschrijving voor de volgende editie is ook al geopend! Op 14 mei vindt in Eindhoven de 2e Strijd der Elementen van dit jaar plaats. Deze wedstrijd heeft als thema het element ‘water’. Inschrijven kan t/m 23 april (of tot de categorieën vol zitten) via Sportdata. Wees er snel bij, want vol = vol!

Benieuwd naar de uitleg achter de vier elementen? Lees dan hier verder.