Zoals iedere sportbond in Nederland is ook de KBN sterk afhankelijk van vrijwilligers! Mensen die met hart en ziel spontaan bijdragen aan evenementen, seminars, werkgroepen, commissies, scheidsgerecht en andere zaken.

Vraag eens in je directe omgeving of er mensen zijn die het leuk vinden te helpen bij KBN activiteiten: wij zijn voor iedere hulp zeer dankbaar! Vanzelfsprekend doet de KBN dan ook wat terug: reiskosten, catering, coaching en opleiding, sportiviteit, een leuke omgeving en collega’s, gezelligheid en dergelijke.

Kom op en help je mede-karateka’s, docenten, scheidsrechters, coaches en wie er ook helpt bij het succesvol maken en houden van Karate in het algemeen en van de Karate-do Bond Nederland.

Op dit moment zou ondersteuning van de Wedstrijd Organisatie Commissie en het scheidsgerecht heel welkom zijn. Maar ook op andere plekken kunnen vrijwilligers heel behulpzaam zijn! Bijvoorbeeld met ondersteuning van het Para-Karate platform in Nederland, de Senioren Karate werkgroep of het leveren van content voor onze diverse social media kanalen etc.

De KBN is trots op, en blij met al haar vrijwilligers! Meld je aan, of vraag een bekende van je om mee te doen! Stuur een bericht naar info@kbn.nl als je belangstelling hebt.