Het doet de Karatedo Bond Nederland (KBN) plezier te kunnen melden dat wij Budgettrophy.com kunnen toevoegen aan onze groep van sponsoren.

In een persoonlijk gesprek en een bedrijfsbezoek kwamen wij snel tot elkaar.  Gespreksonderwerpen waren de KBN organisatie, Karatedo als sport en traditionele vechtkunst, de hoeveelheid toernooien, aantal deelnemers et cetera.

Budgettrophy.com is op het gebied van bekers, medailles, beelden, vaantjes, glas etc. de grootste online verkoper van de Benelux met een hoge klanttevredenheid en een snelle levering.

Meer over Budgettrophy.com alsmede het gehele assortiment is te vinden op www.Budgettrophy.com

KORTING!

KBN en Budgettrophy.com zijn overeengekomen dat de KBN een flinke korting krijgt voor de sportprijzen die nodig zijn voor de door de KBN georganiseerde toernooien. Dit geldt ook voor de bij de KBN aangesloten scholen/verenigingen die bij Budgettrophy.com bestellen.

Bij vermelding van de kortingscode wordt er automatisch 10%  korting bij iedere bestelling verkregen. Neem contact op met het KBN Bondsbureau voor de kortingscode.

Zowel de KBN als Budgettrophy.com verwachten met deze sponsorovereenkomst een voordeel te behalen. De KBN en haar aangesloten scholen/verenigingen door een korting en Budgettrophy.com door “exposure” op de sociale media kanalen van de KBN en door het Budgettrophy.com logo onderaan de KBN website.

De sponsordeal wordt van kracht per 1 december 2022 en in overleg met Budgettrophy.com eind 2023 geëvalueerd.

Wij als KBN zijn blij deze stap te hebben gezet. Wij zijn er van overtuigd dat dit ook voor onze scholen/verenigingen een goede stap is!