Het bestuur van de Karate-do Bond Nederland heeft afgelopen maand enkele bijzondere promoties mogen uitreiken!

Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Karate werden twee topsporters in het zonnetje gezet. Op 26 november werd in Zwolle Sebastiaan van Teeffelen gepromoveerd tot 1e dan KBN vanwege zijn prachtige bronzen medaille bij het WJK Karate in Konya, Turkije. Eén dag later, op 27 november, kreeg Thomas Krijnen zijn 1e dan uitgereikt uit handen van de KBN Voorzitter. Hij kreeg deze bijzondere promotie wegens zijn zilveren medaille bij het WJK Karate in Konya, Turkije.

Bij de KBN danexamens op 4 december in Harderwijk werden twee KBN karate leraren naar voren gehaald. Dhr. Alex Janssen kreeg een bijzondere promotie tot 4e dan KBN wegens zijn inzet voor het karate, de KBN en in het bijzonder het Inclusief en Para Karate. Hij heeft onder andere een platform I-Karate opgericht. Dhr. Frank van den Nieuwendijk kreeg een promotie tot 7e dan B.P. uitgereikt als budoka in hart en nieren en zijn verdiensten voor het karate en de KBN.

Ook werd dhr. Harthoorn in het zonnetje gezet tijdens de danexamens. Hij heeft meer dan 20 jaar als Coördinator Dangraden en Promoties de KBN ondersteund.