Op zondag 4 december 2022 vonden de halfjaarlijkse KBN danexamens plaats. De danexamens werden georganiseerd in Sporthal de Sypel te Harderwijk. Meer dan 80 kandidaten hadden zich ingeschreven voor deze KBN danexamens. Van de 82 kandidaten zijn er 72 geslaagd voor een nieuwe dangraad! Wij willen al deze examenkandidaten van harte feliciteren met hun behaalde dangraad. Wij hopen de niet-geslaagden in juni 2023 terug te zien bij de eerstvolgende KBN danexamens.

Het aantal geslaagden per dangraad:

  • Geslaagden 1e dan: 48
  • Geslaagden 2e dan: 10
  • Geslaagden 3e dan: 7
  • Geslaagden 4e dan: 2
  • Geslaagden 5e dan: 5

Een volledig overzicht van alle geslaagden is hier te vinden.

Daarnaast werden er tijdens de KBN Danexamens twee bijzondere promoties uitgereikt. Dhr. Janssen werd op basis van zijn staat van dienst, zijn inzet voor het karate en de KBN en het I-Platform gepromoveerd tot 4e dan B.P. Dhr. Van den Nieuwendijk kreeg een promotie tot 7e dan B.P. uitgereikt als budoka in hart en nieren en zijn verdiensten voor het karate en de KBN. Ook werd dhr. Harthoorn in het zonnetje gezet. Hij heeft meer dan 20 jaar als  Coördinator Dangraden en Promoties de KBN ondersteund.