Nóg meer kinderen actief laten bewegen tijdens de Koningsspelen 2023? Doe mee en bereik met karate heel veel nieuwe kinderen!

Veel scholen geven aan ondersteuning te kunnen gebruiken bij het sportieve gedeelte van deze dag. En daar ligt een kans voor karate verenigingen! Jullie kunnen de scholen helpen en zo niet alleen in contact komen met scholen, maar ook met heel veel nieuwe kinderen.

Zo komen nieuwe kinderen in contact met karate, zullen er kinderen enthousiast worden en brengt dat wellicht nieuwe leden. Dus grijp die kans!

De Koningsspelen 2023 vinden plaats op donderdag 20 april en vrijdag 21 april.

We kiezen eenmalig voor twee data omdat het Suikerfeest op 21 april 2023 valt. Sommige scholen draaien vanwege deze dag een aangepast programma. Omdat we alle scholen en alle kinderen de mogelijkheid willen geven mee te kunnen doen, bieden we in 2023 deze flexibiliteit in data. Scholen kiezen zelf de datum die het beste bij hen past.

Aanmelding geopend

De aanmelding voor sportaanbieders is al geopend zodat scholen straks direct overzicht hebben welke sportaanbieders kunnen ondersteunen. De inschrijving voor scholen start op 11 januari.

Daarna kan de school contact met de sportaanbieder leggen, om een Koningsmatch te maken. Of de sportaanbieders nemen contact op met de ingeschreven school natuurlijk.

Lees hier alles over de Koningsmatch. En klik hier om je vandaag nog aan te melden om mee te doen. Laat deze mooie kans niet aan je voorbij gaan!