Goed nieuws willen we graag met jullie delen. Op verzoek van een aantal scholen zijn we op zoek gegaan naar een goed verzekeringspakket met een goede prijs/kwaliteitspakket voor de bij de KBN aangesloten leraren en scholen. In samenwerking met verzekeringsspecialist Everion is dat gelukt.

Waarom zijn verzekeringen belangrijk?

De KBN is de bond voor iedereen die veilig en verantwoord karate beoefenen een warm hart toedraagt. Wij zien een toenemende behoefte van leden, dat de beoefening van onze sport op een professionele en veilige wijze door de clubs wordt aangeboden. Een onderdeel van de professionalisering is dat karateleraren, sportscholen en verenigingen beschikken over een goed verzekeringspakket, afgestemd op de budosport.

Waarom samenwerken met verzekeringsspecialist Everion?

Wij zijn in contact gekomen met Everion, een specialist in zakelijk verzekeringen voor de sportsector. Everion wil het voor elke sport mogelijk maken goed verzekerd te zijn. Ze bieden de beste verzekering tegen een  scherpe prijs en een polis is eenvoudig af te sluiten. Everion heeft ervaring opgedaan bij onze collega’s van de Nederlandse Boksbond. Zij houden rekening met de aard van onze sport, namelijk dat karate een contactsport is. De meeste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen bieden geen dekking voor contactsporten. Everion heeft deze dekking wel opgenomen in de bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering.

Verzekeringspakket

De volgende verzekeringen kunnen op de website worden geselecteerd, afhankelijk of je een karateleraar, een sportschool of een verenigingen bent:

  • Aansprakelijkheid
  • Rechtsbijstand
  • Opstal huurders
  • Inventaris
  • Bedrijfsschade
  • Cyber

Online kun je eenvoudig zelf een eigen premieberekening maken.

Naast een pakket specifiek ontwikkeld voor budosport tegen een gunstige premie, biedt de polis een uitgebreide dekking zoals voor het geven van training in andere disciplines, en het geven van adviezen in voeding, suppletie.

Voor alle KBN verenigingen doet Everion een mooi aanbod tegen een scherpe premie. Als KBN zijn wij van mening dat door Everion een goed verzekeringspakket is ontwikkeld, die aansluit bij wat de karateleraar, sportschool of vereniging nodig heeft.

Heb je vragen?

Neem contact op met Everion via info@everion.nl of telefonisch via 0186 – 700 236.