In samenwerking met onze sponsor Hayashi Nederland heeft de KBN een prachtige aanbieding voor haar leden. Alle leden krijgen maar liefst 15% korting op het nieuwe Karate Gi Set “Premium Kumite Competition“! Dit is een set met zowel een rood als een blauw jasje, zodat je met één set aan de nieuwe wedstrijdregels voor 2023 voldoet. Bestellen kan gemakkelijk via de KBN webshop.

Zolang de voorraad strekt – uiterlijk tot 27 november

Nog geen account bij de KBN Webshop?

KBN-leden kunnen zich hier registreren bij de KBN-webshop met een e-mailadres en het persoonlijke KBN-lidnummer. Het 6-cijferige lidnummer is voorin het KBN-karatepaspoort te vinden. Na de registratie bij de webshop wordt de aanvraag beoordeeld en controleren wij of het lidnummer actief en geldig is. Zodra de aanvraag positief wordt beoordeeld, kun je op de KBN website inloggen. Na het inloggen zie je automatisch de kortingsprijzen in de webshop, en kun je de gewenste artikelen bestellen!

Uiteraard kunnen ook niet-leden karate materialen bij de KBN webshop bestellen. Zij hoeven hiervoor geen account aan te maken, maar kunnen direct in de webshop bestellen.